vows.png

investering

Het pakket (€1250)

---

x GEHELE DAG AANWEZIG (MEESTAL VANAF HALVERWEGE KLAARMAKEN T/M UUR NA OPENINGSDANS/BEGIN RECEPTIE) 

x 9/10 MINUTEN HIGHLIGHT FILM

x RUWE-BEELDEN FILM (INCLUSIEF SPEECHES EN CEREMONIE)

x INCL. DRONE BEELDEN

x REISKOSTEN BINNEN NEDERLAND INBEGREPEN

x INCL. FEEDBACK/AANPASSINGS RONDE

x ONTVANG DE FILM OP ORIGINELE USB-STICK

x GENIET BINNEN MAX. 14 DAGEN VAN JULLIE HIGHLIGHT FILM

Toevoegingen

---

x SECOND SHOOTER (€450)

Met zijn tweeën leggen wij veel meer beeldmateriaal vast, hebben wij meer de kans om unieke beelden te maken (i.v.m. eventueel backup shot), is het gemakkelijker om op meerdere locaties te filmen en zien jullie belangrijke situaties vanuit meerdere beeldhoeken. 

x SAME DAY EDIT (€350)

(alleen i.c.m. second shooter) Terwijl jullie dineren verzorgen wij een fantastische film van circa 3 minuten waarin de hoogtepunten van jullie dag terugkomen. Ideaal om een glimp van jullie dag aan de avondgasten te geven of om te doen i.p.v. een openingsdans.
 

TER INFORMATIE

---

Doordat geen bruiloft hetzelfde is staat het pakket niet vast... alles is bespreekbaar in een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

De highlight film is hetgeen waar het om draait... echter zou het zonde zijn om met alle andere beelden, die niet in de highlight film zitten, nooit meer iets mee te doen. Om deze reden krijgen jullie ook een "ruwe/documentaire film" erbij waarin alle gemaakte beelden (inclusief de gehele ceremonie!) te zien zijn. Dit is een film zonder verdere nabewerking en met

stemmen/achtergrondaudio op de achtergrond.