investering

Basis pakket (€1250)

---

x AANWEZIG VANAF KLAARMAKEN T/M UUR NA OPENINGSDANS/BEGIN FEEST OF RECEPTIE

x 8/9 MINUTEN HIGHLIGHT FILM

x RUWE BEELDEN FILM

x INCL. DRONE BEELDEN

x INCL. REISKOSTEN (BINNEN NL.)

x ONTVANG DE FILM ONLINE (OF VIA USB)

x GENIET BINNEN MAX. 15 DAGEN VAN JULLIE FILM(S)

Toevoegingen

---

x SECOND SHOOTER (€350)

Met zijn tweeën leggen wij veel meer beeldmateriaal vast, hebben wij meer de kans om unieke beelden te maken (i.v.m. eventueel backup shot), is het gemakkelijker om op meerdere locaties te filmen en zien jullie belangrijke situaties vanuit meerdere beeldhoeken. 

x SAME DAY EDIT (€350)

(alleen i.c.m. second shooter) Terwijl jullie dineren verzorgen wij een fantastische film van circa 3 minuten waarin de hoogtepunten van jullie dag terugkomen. Ideaal om een glimp van jullie dag aan de avondgasten te geven of om te doen i.p.v. een openingsdans.
 

TER INFORMATIE: Per jaar heb ik een maximum aan bruiloften dat ik vastleg. Hierdoor kan ik de kwaliteit leveren die elke trouwfilm verdient.

Mijn stijl, is mijn stijl; echter pas ik mij, in welke mate dan ook, aan ieder bruidspaar en hun wensen. Doordat ieder bruidspaar uniek is staat het pakket niet vast.. alles is bespreekbaar in een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

De highlight film is het hoogtepunt... echter zou het zonde zijn om alle andere beelden, die niet in de highlight film zitten, voor mezelf te houden of weg te gooien. Om deze reden krijgen jullie ook een "ruwe/documentaire film" erbij waarin alle gemaakte beelden (inclusief de gehele ceremonie!) te zien zijn. Dit is een film zonder verdere nabewerking en met pure stemmen/achtergrondaudio erachter.