top of page

investering

Het Pakket

Wat ontvangen jullie?

x De Highlight Film: Het verhaal van jullie bruiloft teruggebracht tot een unieke film van 8-10 minuten

x Behind-the-Scenes Film: Hierin zijn de speeches/toespraken, volledige ceremonie en leuke overige behind-the-scenes beelden in terug te zien (45-90 minuten)

x Incl. drone beelden

x Incl. feedback/aanpassings ronde

x Ontvang de film op originele USB-stick

x Geniet binnen 4 weken van jullie Highlight Film

"Het Pakket" begint vanaf €1850 voor 8 uur videografie

À la carte

 

x Extra uren (€100)

Extra uren om toe te voegen aan het bovenstaande pakket. In overleg kunnen we vaststellen hoeveel uur nodig zijn om alle waardevolle momenten van jullie dag op film te hebben. 

x Second Shooter (€400)

Met zijn tweeën leggen wij veel meer beeldmateriaal vast, hebben wij meer de kans om unieke beelden te maken (i.v.m. eventueel backup shot), is het gemakkelijker om op meerdere locaties tegelijk te filmen en krijgen jullie belangrijke situaties vanuit meerdere beeldhoeken te zien. 

x Same Day Edit (€295)

Terwijl jullie dineren verzorgen ik een unieke SDE film van circa 3 minuten waarin de hoogtepunten van jullie dag terugkomen. Ideaal om een glimp van jullie dag aan de avondgasten te geven of om bijvoorbeeld in plaats van een openingsdans te doen.
 

Ter informatie

 

Elke bruiloft is anders!

Vraag gerust een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om jullie wensen door te spreken... de mogelijkheden zijn namelijk niet beperkt tot het pakket en informatie zoals het hier vermeld staat.

"Behind-The-Scenes Film"... wat is dat?!

De highlight film is hetgeen waar het om draait... echter zou het zonde zijn om met alle andere beelden, die niet in de highlight film zitten, nooit meer iets mee te doen. Om deze reden krijgen jullie ook een behind-the-scenes film erbij waarin alle overige beelden te zien zijn. Dit is een film zonder gedetailleerde nabewerking en met de pure achtergrondgeluiden van elk moment. 

bottom of page