top of page

COMPOSITIE

Zoals je van s ’werelds schoonheid kan genieten… een naadboombos, een mooi gebouw of schilderij…

net zo kan je genieten van een goede film. Een film die meer is dan een paar fragmenten achter elkaar maar een film die een verhaal vertelt. Jullie verhaal.

Wat videografie samenvat is: "met de juiste compositie een bepaalde emotie vastleggen om vervolgens daar gesproken woorden + de juiste melodie aan toevoegen om een verhaal te vertellen" En daarmee vervangt het fotografie natuurlijk niet. Ik bedoel; hoe prachtig is het om even rustig door een fotoalbum te bladeren... maar een film geeft echt een nieuwe dimensie aan een gebeurtenis. Woorden, een beeld en muziek kunnen alle drie spreken tot de ziel; en als je die 3 combineert dan hou je het niet meer droog als je je eigen film kijkt van jullie dag.

Filmmaker werd ik om daarmee iets van mijn karakter in mijn werk te leggen. Opzoek naar emoties, scherp op details. Ik ga minimalistisch en onopvallend te werk en blend in met de daggasten. Dit levert de meest spontante beelden op! Een van de leukste dingen aan een bruiloft? Voor mij is dat het samenwerken met de fotograaf! Dat is namelijk altijd weer een feestje op zich!

 Twee weken voor mijn eerste bruiloft moest ik nog snel mijn rijbewijs halen, had ik geen idee dat een camera ook handmatig kon scherpstellen en wist ik niet eens wat een diafragma was. De technische kant van het vak moest ik er dus zeker nog bijleren. Maar het oog om dingen vast te leggen zat er al zeker in: het schilderen en de dingen zo op het doek gooien dat er een perfect plaatje uitkomt.

Clipboard 2222.png

"Waar liefde woont gebiedt de Heere zijn zegen"
- David

 

bottom of page