Bedrijfsfilm AD 2022.00_08_27_12.Still005.jpg

COMPOSITIE

Wie ben ik en hoe leg ik jullie dag vast? Ik ben filmmaker geworden omdat ik daarmee iets van mijn karakter in mijn werk kan leggen. Enkele maanden voordat ik mijn eerste bruiloft ging vastleggen had ik eigenlijk nog helemaal geen interesse voor camera's en het films produceren. Je zou dus kunnen zeggen dat iets van het film maken in me zat... maar absoluut niet de technische kant van het beroep... dat heb ik, als gevolg daarvan, daarna moeten leren... het was meer de artistieke kant: het schilderen en de dingen zo op het doek gooien dat er een perfect plaatje uitkomt. In 2019 ben ik fulltime begonnen en zolang ik mijn creativiteit erin kwijt kan zal ik trouwfilms blijven maken.

Op jullie trouwdag leg ik, zo onopvallend mogelijk, jullie verhaal en emoties vast. Onopvallend in de zin dat ik probeer op te gaan in de "omgeving", minimalistisch te werk ga en vooraf goed communiceer met overige leveranciers (fotograaf etc.). Voordeel van minimalistisch werken is dat ik snel en flexibel kan handelen bij onverwachtse momenten en onopvallend omdat ik hiermee de meest spontane reacties kan vastleggen.

Qua praktische informatie; ik schiet met meerdere compacte kleine camera's, dit zijn camera's die tegenwoordig juist de beste kwaliteit leveren. Verder is het altijd mijn streven om persoonlijke audio toe te voegen: denk hierbij aan bijvoorbeeld een speech, toespraak, gelofte of dergelijke. Persoonlijke woorden zijn denk ik een fundamentele hoeksteen in een film en prachtig om later terug te horen. Verder gebruik ik een drone, welke ik echter niet veel gebruik en alleen laat opstijgen om de locatie te "revealen" of wanneer ik echt denk dat het iets kan toevoegen aan het verhaal.

CLIPBOARD NEW 2020.png

Waarom een videograaf?

---

+Een levenslange herinnering van jullie bruiloft.

+Details, personen en momentjes die je op de dag zelf misschien wel mist kom je toch nog te zien.

+Erg makkelijk jullie onvergetelijke dag online delen met dierbare vrienden en familie.

+Je kan jullie dag opnieuw, opnieuw en opnieuw herbeleven.

+De emoties (die éne lach of die éne traan) en mensen (die éne opa of die éne vriend) op jullie bruiloft zullen voor altijd bewaard blijven!

+Persoonlijke notitie: hoeveel zouden jullie ervoor over hebben om een film te kunnen zien van jullie (groot)ouders huwelijk van tientallen jaren terug?

Waarom Avilion Filmmaking?

---

+Ik ga onopvallend en geruisloos te werk.

+Trouwfilms in een nieuw jasje met jullie verhaal verwerkt op een cinematische manier.

+Ik ga, direct na de bruiloft, meteen vol inspiratie aan de slag met jullie bruiloft... hierdoor ontvangen jullie de film al binnen relatief korte tijd.

+De samenwerking met de fotograaf vind ik één van de mooiste dingen aan een bruiloft.